Wo2verzameling.nl Wo2verzameling.nl steunen? Wilt u Wo2verzameling.nl steunen?

Wilt u Wo2verzameling.nl steunen?

Warning: Undefined variable $adsns_count in /customers/9/f/a/wo2verzameling.nl/httpd.www/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 346

Wilt u Wo2verzameling.nl steunen?

Ik heb wo2verzameling.nl opgericht om mijn collectie toegankelijk te maken voor iedereen die een interesse heeft in de tweede wereldoorlog. Vaak is mijn verzameling, of een deel daarvan, in een expositie te bekijken of we gebruiken de spullen om presentaties te geven, bijvoorbeeld op scholen. Daarom zijn we natuurlijk altijd op zoek naar materiaal uit de tweede wereldoorlog voor de verzameling en de exposities en presentaties.
Vooral om er goed voor te zorgen, zodat de generatie na ons er ook nog over kan leren. Wij gebruiken veel van de items uit de verzameling tijdens  lezingen op de scholen, of op exposities door heel Nederland.

Heeft u misschien nog iets uit “vroeger tijden” en u zoekt er een mooi onderkomen voor?
Wij hebben er wellicht interesse in!

We zoeken spullen uit de mobilisatie periode, de oorlogsjaren en uit Nederlands-Indie, om onze exposities mee te verrijken. Het streven is om een mooi totaalbeeld te tonen vanaf de mobilisatieperiode, de tweede wereldoorlog en de acties in indonesie. Gooi ze niet weg! Er kan altijd iemand van leren…

U kunt met ons in contact komen via onderstaand e-mail adres.

info@wo2verzameling.nl

 Alvast hartelijk bedankt!

2 thoughts on “Wilt u Wo2verzameling.nl steunen?”

 1. Geachte heer, mevrouw, Beste Onno, Simone,

  Wij willen in het kader van het festival Gelegerd in Gelderland graag een mini tentoonstelling inrichting in ons fort te Asperen. Hiervoor hebben wij materiaal nodig (bruikleen, huur), pakken etc uit de periode 1939-1940.
  Is dit ook mogelijk via jullie?

  Graag verneem ik van jullie.
  Met vriendelijke groet,
  KunstFort Asperen
  Christine Zwart

Geef jóuw reactie hier! :