Wo2verzameling.nl Diverse spulletjes wo2 Herdenkingsborden bevrijding 1945 Societe Ceramique

Herdenkingsborden bevrijding 1945 Societe Ceramique

Warning: Undefined variable $adsns_count in /customers/9/f/a/wo2verzameling.nl/httpd.www/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 346

Herdenkingsborden bevrijding 1945 Societe Ceramique

Herdenkingsborden bevrijding Societe Ceramique MaastrichtHerdenkingsborden bevrijding Societe Ceramique

Herdenkingsbord bevrijding Societe Ceramique

Herrijzend Nederland

Herdenkingsborden bevrijding Societe Ceramique. Dit is een set van twee Delfts blauwe herdenkingsborden, bevrijdings borden, uitgegeven vlak na de tweede wereldoorlog, geproduceerd door Societe ceramique Maastricht. Herrijzend Nederland en het heil des Volks zij de hoogste wet. 23,5 cm, in Delfts blauw. Het rechter wandbord heeft appeltjes van oranje, een gouden kroon  en een groen lint langs de rand. Tevens is de rand ook goud gekleurd.

Waarde

Door de enorme hoeveelheid emails over de waarde van het ‘Herrijzend Nederland’ bord, vermeld ik hier bij uitzondering de geschatte waarde; In zeer goede conditie (mint staat) kan dit bord een waarde van 15 á 20 euro maximaal hebben in de huidige markt. Van dit bord zijn er zeer veel in omloop. Vandaar dat het ietwat aan de lage kant zit. Ook is de prijs iets gezakt de afgelopen paar jaar.

Terug naar alle Categorieën

This is a set of two commemoration plates, it has been spread shortly after the second world war, produced by Societe Ceramique Maastricht.

4 thoughts on “Herdenkingsborden bevrijding 1945 Societe Ceramique”

 1. Hallo, ik had een vraag en hopelijk kan iemand mij helpen. ik heb sinds kort zo,n bord in mijn bezit met herrijzend nederland in het blauw wit. Kan iemand mij hier iets over vertellen en of deze borden ook enige waarde vertegenwoordigen?

 2. Wij hebben twee van die borden met herrijzend nederland in ons bezit kan iemand ons vertellen wat die waard zijn.

  Bijvoorbaat dank

  Met vriendelijke groet

  Benno en Marion Schutmaat

 3. Bedankt voor uw reactie!

  De waarde van de borden is niet zo groot, ze zijn in een ongelooflijk groot aantal gemaakt. Ik zie ze meestal voor tussen de 15 á 20 euro te koop op de rommelmarkt.

  Vriendelijke groet,
  Onno.
  wo2verzameling.nl

 4. Hallo ik heb een vraag. Wij hebben een delftsblauw bord 30 cm met 3 vlaggen erop. Nederland Amerika en groot Brittannië. Er staat tekst op neerlang weer vrij met een grote V door de vlaggen. Stukje Wilhelmus tekst. Ik kan nergens informatie vinden op internet over dit delftsblauwe bord. Zo doende kwam ik op jullie pagina en vroeg me af of jullie er wat over wisten. Groetjes vera

Geef jóuw reactie hier! :

Related Post

Philips knijpkat type 7424 – 03 uit de tweede wereldoorlogPhilips knijpkat type 7424 – 03 uit de tweede wereldoorlog

Warning: Undefined variable $adsns_count in /customers/9/f/a/wo2verzameling.nl/httpd.www/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 346 Philips knijpkat type 7424 – 03.     Philips knijpkat type 7424 – 03 uit de tweede wereldoorlog. Deze knijpkat van het type 7424 – 03 uit de tweede wereldoorlog is

De tweede wereldoorlog Diverse spulletjes wo2

Schotel met de stamboom van de koninklijke familie bevrijding 1945.Schotel met de stamboom van de koninklijke familie bevrijding 1945.

Warning: Undefined variable $adsns_count in /customers/9/f/a/wo2verzameling.nl/httpd.www/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 346 Schotel met de stamboom van de koninklijke familie bevrijding 1945.                  Wandschotel in Delfts blauw met de stamboom van de koninklijke familie bevrijding 1945. Een sierschotel met de stamboom van

De tweede wereldoorlog Diverse spulletjes wo2